суботу, 11 квітня 2020 р.


Поширюємо знання,
 а не вірус
Вже п’ятий місяць весь світ живе в режимі – коронавірус.

        З грудня 2019 року всесвітньо важливим завданням є віднайдення методів лікування та запобігання поширенню пандемії коронавірусу COVID-19.

       Перед кожним постало питання: як захистити здоров'я своє та своєї родини? Гігієна, охорона здоров'я, безпека життєдіяльності — речі, про які ми знаємо з дитинства, стали особливо важливими, а їх беззаперечне дотримання набуло першочергової актуальності.

     Наш улюблений журнал «КОЛОСОК» у квітневому числі публікує найактуальніший матеріал сьогодення. Редакція журналу пропонує прочитати статтю Ярини Колісник з випередженням.


    Любі  читачі бібліотеки! Цей журнал може потрапити до вас не раніше травня, а статтю важливо прочитати вже сьогодні. Завдяки цьому ви легше розберетеся в інформаційному потоці та зрозумієте, що є правдою, а що міфом, про коронавірусну  інфекцію. Також це дозволить вам приймати обґрунтовані рішення, що збережуть ваше здоров’я.

Читайте за посиланням:

Мультик про важливість карантину
     


       Карантин обов’язково закінчиться, ви прийдете до бібліотеки, де на вас чекають нові книги про ваше фізичне та духовне здоров’я.


Читайте, дотримуйтесь порад
та будьте здорові!

 Фахівці відділу обслуговування дітей 
середнього та старшого шкільного віку

Немає коментарів:

Дописати коментар