пʼятницю, 26 листопада 2021 р.

 

Вражень у маленьких читайликів, які вперше завітали до бібліотеки, і справді вистачає. Яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій.
Так, школярі 1-го класу ЗОШ № 2 (вч. Жирякова О.С.), відвідавши бібліотеку-філію для дітей, були враженні розмаїттям книжкових виставок. 

       Бібліотекар ознайомила дітлахів з правилами поведінки з книгою та підготувала загадки. Діти активно приймали участь у вікторинах, іграх, поринули в чудовий казковий світ.














Розмаїття цікавих яскравих книг та журналів неодмінно подарували дітям купу нових вражень та допомогли потрапити до чарівного світу принцес, фантастичних пригод та мандрів.









Всі діти, що побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати справжніми читачами. Малечі сподобалась екскурсія про що свідчили їх посмішки та радісні оченята. 
На згадку про нашу зустріч кожна дитина отримала подарунок – книгу-розмальовку «Відгадай. Допиши. Розмалюй» поета-земляка Григорія Бідняка.






З раннього дитинства кожна людина звертається до книги, бо саме читання книг збагачує наше життя, робить його більш цікавим і наповненим, допомагає нам через книгу пізнавати світ.
Ми впевнені, що такий досвід спілкування з книгою зможе розкрити і приблизити світ нашим відвідувачам, у якому вони будуть читати, уявляти і розуміти.

Запрошуємо усіх охочих
до бібліотеки-філії для дітей,
яка знаходиться за адресою:
 
 вул. Садова, б.1.
Ми працюємо для вас
з 8:30 до 17:00
щодня, крім суботи.
Перерва з 12:00 до 12:30.


Олена Хабун, бібліотекар

відділу обслуговування дошкільників
та дітей молодшого шкільного віку


Немає коментарів:

Дописати коментар