вівторок, 30 березня 2021 р.

    Міська бібліотека для дітей вітає школярів міста та їх батьків з весняними канікулами! Традиційно в ці дні бібліотеки для дітей згадують книги-ювіляри року.


    У кожної книги своя дата народження, а вмирають книги, коли їх не читають і забувають. Книги з цієї виставки читали ваші діди, бабусі і батьки. Бажаємо, щоб читали і ви.



   Запрошуємо всіх провести канікули разом з нашою бібліотекою. Ми продовжуємо знайомити з новими надходженнями-2021 від Українського Інституту Книги.



    Нова книга «Думай як Шерлок Голмс» К.Карзана (Харків: Вид-во «Ранок», 2020) підказала нам ідею нової книжкової виставки.

    130 років тому ім’я «Шерлок Голмс» уперше з’явилося з-під пера англійського письменника Артура Конан Дойля. Не одне покоління читачів всього світу зацікавлено стежить за дивовижними пригодами найвідомішого детектива.


 
         Шерлок Голмс вже давно припинив бути просто персонажем з книги.                 Він – взірець логіки, кмітливості та впевненості в собі. 

    Ці книги – і навчальний посібник, і гральний майданчик. Тут зібрані серйозні вправи та пустотливі ігри, що дають змогу натренувати мозок за прикладом найгеніальнішого детектива усіх часів.

    А для всіх шанувальників детективного жанру - пригоди юних детективів від українського письменника Андрія Кокотюхи і зарубіжних письменників.

Захопливого вам читання!

Міська бібліотека вітає всіх

 з прийдешнім святом!

Фахівці відділу обслуговування дітей

           середнього та старшого шкільного віку

Немає коментарів:

Дописати коментар