пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Бібліотека для дітей має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним.
Кожного дня бібліотеку відвідують юні користувачі, тут їх чекають цікаві подорожі і розваги, книжки та журнали, спілкування з друзями. 
Поспішають до бібліотеки і найменші
25 травня до міської бібліотеки для дітей завітали учні 1-го класу ЗОШ№12 (вчитель А.О.Бєляєва) на екскурсію під назвою «Книжковий дім по вулиці Садовій».

 
 
Такі зустрічі носять ознайомчий характер: з бібліотекою, її працівниками, можливостями сучасної бібліотеки. Ми знайомимось, спілкуємось, граємось…

     Бібліотекар Любов Петрівна Середіна розповіла дітям що означає слово «бібліотека», ознайомила з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими виставками, тематичними полицями, які представлені на відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів. 







Діти зацікавились книжковими дивами нашої бібліотеки:
ü книжка - театр,
ü книжка - корзинка,
ü книжка з оченятами,
ü книжка - годинник «Тік-Так»,
ü книжки - віконця,
ü книги - звуки дикої природи з тривимірними картинками та живим звуком.











Також бібліотекар познайомила учнів з правилами користування книгою та бібліотекою, розповіла про  дитячі журнали, які передплачені відділом на 2017 рік: «Барвінок», «Куля», «Яблунька».

 
Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай казку». Крокуючи казковими сходинками, маленькі читайлики зустрічали відомих улюблених героїв, знайомилися з чарівним і дивовижним світом казки.
 

 
А потім діти мали нагоду трішки розважитися. Вони переглянули мультиплікаційний фільм-казку «Вовка в тридев'ятому царстві» (Союзмультфільм, 1965р.).


 
На згадку про нашу зустріч ми подарували малечі книжки-розмальовки поета-земляка Григорія Бідняка.
 



    Це було тільки перше знайомство з бібліотекою,
 зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері.

 

 
Бібліотека - море книг,
Бібліотека - храм науки...
Тож не минайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки.
 
 
Юлія Подобєдова,
завідуюча бібліотекою для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар