суботу, 1 жовтня 2016 р.

·     До Всеукраїнського дня бібліотек

Бібліотека… Серце завмира,
Коли пірнаю в тишу таємничу,
Святилище пізнання і добра,
Що в майбуття через минуле кличе…
 

   Сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ. Лише з інформацією, книгою, бібліотекою створюється успішне майбутнє кожної людини. Більшість працівників бібліотек поділяють цю точку зору і спрямовують усі свої зусилля, майстерність та професіоналізм, творчість та кращі людські якості саме на те, аби ствердити гуманістичну місію бібліотек у суспільстві.

 
     Особливим багатством бібліотек завжди були і будуть її кадри – талановиті, досвідчені, кваліфіковані спеціалісти, безмежно віддані своїй справі.

 
Шановні колеги!
Сьогодні, 30 вересня, наше професійне свято!
Тож прийміть вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!
     Бажаю всім бібліотекам процвітання, а колективам - нехай свято принесе гордість за свою професію, дух взаєморозуміння з колегами,  прагнення до творчості, натхнення та плідних звершень.


    Всеукраїнський день бібліотек співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож Віри вам у власні сили, Надії на те, що наша праця буде гідно визнана, Любові наших користувачів і Мудрості у здійсненні великих планів.
       Нехай у вашому житті панують щастя та успіх, а ваша доля буде щедро нагороджена теплом і любов'ю. Бажаю міцного здоров'я, радості, здійснення мрій, а у ваших родинах нехай завжди панує мир, спокій, достаток та благополуччя.
 
 
 
      Наше професійне свято - це й привід висловити глибоку вдячність та повагу ветеранам бібліотечної справи. Тим, хто присвятив усе своє життя бібліотеці, хто багато років тому переступив поріг книгозбірні і залишився в ній на довгі роки, для кого бібліотечна справа стала покликанням, хто своєю працею підвищував та підвищує престиж нашої професії.
     Прийміть, шановні, ці квіти та побажання міцного здоров'я, щастя, радості та довгих років життя .
 
 
    
 
       З особливими словами надії та побажання професійних злетів звертаюсь до молодих бібліотекарів, адже від вас залежить, якими стануть наші бібліотеки у майбутньому. Бажаю вам отримувати насолоду від обраної професії, від усвідомлення користі, яку ви приносите людям.
 
 
 
    Щиро вітаю хранителів книжної мудрості з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек. А разом з ними – багатотисячну читацьку аудиторію нашого міста, яка користується послугами бібліотек.
 
 
      Шановні наші читачі!
     У цей день, як і завжди, бібліотека працює для вас! Пам’ятайте, що саме тут ви створюєте своє особисте майбутнє!
     
     Приходьте до бібліотеки і вона стане для вас привітною домівкою, зручним місцем для роботи чи навчання, приємною вітальнею для спілкування з друзями та майданчиком для вирішення актуальних проблем, що вас турбують. Ми завжди раді зустрічам з вами!

 
Не оминайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки.
Нема прекрасніших доріг,
Ніж, в цей вселюдський храм науки…
 
Вітаю зі святом!
 
З повагою, вдячністю і найкращими побажаннями
Юлія Подобєдова,
заступник директора Марганецької міської ЦБС по роботі з дітьми,
завідуюча міською бібліотекою для дітей.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар