четвер, 17 березня 2016 р.


Вивчи правила і знай
та завжди їх пам’ятай!




В рамках Державної програми «Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху» в міській бібліотеці для дітей на відділі обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів проведено бесіди - застереження «Безпека дорожнього руху» для учнів ЗОШ № 11  2 – А класу (вчитель Вітько І.М.) та 4 – Б класу (вчитель Парфьонова Н.М.) .

2 – А клас

 4 – Б клас

До заходу оформлено книжкову виставку – перегляд
«Твій друг – дорожній рух»


 Сучасний світ живе бурхливим, стрімким життям. Вулицями нашого міста мчать автомобілі та автобуси.
Знати і дотримуватися правил дорожнього руху повинна кожна дитина  ще до того, як вона самостійно вийде на вулицю - це допоможе їй безпечно ходити вулицями і дорогами наших міст і сіл, а водіїв автотранспорту позбавити багатьох неприємностей.
       Бібліотекарі Середіна Л.П. та Хабун О.Г. допомогли дітям вивчити правила дорожнього руху: де треба переходити вулицю, де чекати транспорту, як поводитись на дорозі, де гратись та їздити на велосипеді.




У формі бесіди – діалогу познайомили з пам’яткою «10 золотих правил безпеки на дорозі».



Всю засвоєну інформацію діти підкріпили загадками з теми
«Вивчення правил дорожнього руху»



та  веселими іграми: «Заборонено і – дозволено», «Перевір себе».
 

 


Діти зрозуміли, що вивчати і виконувати ці правила потрібно для того, щоб не потрапити в біду і щоб не заважати людям і машинам.
По завершенню учасники заходу отримали домашнє завдання: разом з батьками обрати найкоротший і найбезпечніший шлях до школи та побажання від бібліотекарів бути усім
здоровими, веселими й щасливими.



Олена Хабун, бібліотекар
відділу обслуговування дошкільників
та учнів 1 – 4 класів
 

1 коментар:

  1. Молодці! Гарну робите справу. Якщо ДАЇ не може виконувати свої обов'язки, по роботі з дітьми, то хоч бібліотекарі навчать дітей правил дорожнього руху.

    ВідповістиВидалити