пʼятницю, 11 вересня 2015 р.



Фізкультура та спорт -  запорука здорового суспільства. Українці славляться як спортивна нація. Всьому світу відомі імена українських велетнів Івана Піддубного та Івана Фірцака. Визнання і повагу заслужили українські боксери  брати Клички, футболіст Андрій Шевченко, плавчиня Яна Клочкова, cтрибун Сергій Бубка… Український атлет Василь Вірастюк визнаний найсильнішою людиною світу. З метою популяризації здорового способу життя 1994 р. було ухвалено щороку відзначати День фізкультури і спорту в кожну другу суботу вересня.

У цей день отримують поздоровлення не тільки спортсмени, тренери , які тренують спортсменів, вчителі фізкультури, а й усі люди нашої держави, які прагнуть вести здоровий спосіб життя. Отже кожна людина ще з малку повинна займатися спортом, тому що спорт дає не тільки здоров’я, він загартовує характер і волю.


 
    Традиційно напередодні свята в школах міста проходить День туризму. Кожен клас обирає для себе туристичний маршрут ріднокраєм.

     Подорож учнів 5 – А класу ЗОШ № 1 з класним керівником Семенюк Т.С. та психологом Перепьолкіною  Я.С.  привела зі східного району міста до міської бібліотеки для дітей.

    Провідний бібліотекар Малікова І.М.  їх гостинно зустріла,  познайомила з абонементом та читальною залою відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів, розповіла про книжкові скарби бібліотеки і запросила стати користувачами нашого Книжкового дому по вулиці Садовій.

     Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Дітям сподобалось цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили їх слова вдячності.

Пропонуємо переглянути фотозвіт.

 





















 
Дорогі діти!
Ми завжди раді зустрічі з вами
і працюємо тільки для вас!
Ласкаво просимо!

 
бібліотекар відділу обслуговування
дошкільників та учнів 1 – 4 класів
Хабун О.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар