вівторок, 23 січня 2018 р.


Під таким слоганом 21 січня відбулася зустріч у дружньому колі «КНИЖКОВОГО САДКА». Це було перше в цьому році і десяте засідання з дня створення  нашого читацького об’єднання. Це – наш маленький ювілей!

Як завжди, перед засіданням учасники збирались в читальній залі відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів.
















Саме засідання відбувалося в Інтернет-залі.






     Крім традиційних новорічних і різдвяних свят січень подарував нам ще два – Міжнародні дні «Дякую» та Обіймів.


Міжнародний день «Дякую» відзначають за ініціативою ООН та ЮНЕСКО. Запровадили таку дату, щоб нагадати людям про важливість гарних манер та вміння висловлювати вдячність. Із задоволенням діти взяли участь у «Ланцюжку подяки».
 



А це – наше «ДЯКУЮ» учасникам читацького об’єднання «КНИЖКОВИЙ САДОК» за те, що вони обрали нашу бібліотеку для дозвілля і спілкування.
 
Саме в день нашої зустрічі святкується це найтепліше свято. В цей день обіймаються всі кому не лінь – навіть зовсім незнайомі люди. Вважається, що доброзичливі дотики є еліксиром життя, зміцнюють здоров’я і подовжують життя. На думку вчених, людині потрібно: по чотири обійми на день – для виживання, по вісім – для щастя та по дванадцять – для зростання.

 


«Гріє» душу і свідомість те, що ці свята не вимагають ніяких матеріальних витрат. Потрібно всього лише  обдарувати своїм теплом тих, кого вважаєте за потрібне – просто подякувати і обійняти.
 
Ми всі вже зустріли Новий рік двічі – 1-го і 14 січня. А 16 лютого зустрічаємо його за Східним календарем. 2018 рік пройде під знаком Жовтого Земляного Собаки. Символи цього року обіцяють сприятливий рік.
 Спочатку ми запропонували дітям взяти участь у грі «Астрологічний крокодил». За допомогою жестів та міміки вони показували дванадцять тварин Східного календаря.

 




 
Собака – найкращий друг людини. Саме про це – наша книжкова виставка, пізнавальне і цікаве відео, захоплюючі розповіді присутніх про своїх домашніх улюбленців: Діка, Глашу, Рея, Антея, Бобуса, Буцефала, Демона, Фаю, Лапка, Дружка і двох Бубликів.

 



 
Ось таке СВЯТКОВЕ АСОРТІ склалося у нас,
тому до чаювання були обрані
саме такі цукерки і улюблені бублики.
 




Як у нас було в цей день
по-святковому гамірно і весело!
Надякувались, наобіймались, насміялись, начаювались!
 

Бажаємо всім,
щоб Покровитель цього року – Собака
 захистив нас від всіх негараздів!

Всім добра!



І.М.Малікова, І.В.Дем’янець,
бібліотекарі відділу обслуговування
                                                                        учнів 5 – 9 класів

Немає коментарів:

Дописати коментар