пʼятницю, 25 березня 2016 р.


Сторінки відкриває
нова книга 
      Наприкінці березня, міська бібліотека для дітей отримала подарунок - чудові книги від Книжкового клубу «Бібліофонтан», організованого київським видавництвом «Фонтан казок».
 
    
     До Книжкового клубу «Бібліофонтан» ввійшли близько 700 бібліотек різних рівнів, у тому числі і Марганецька міська бібліотека для дітей.
    
     Саме цим бібліотекам видавництво «Фонтан казок» і книжкова фабрика «Юнісофт» (м. Харків) безкоштовно передала 2000 примірників повісті письменниці Оксани Лущевської  "Вітер з-під сонця" .
 
 
    Книга Оксани Лущевської «Вітер з-під сонця» - одна з переможців конкурсу «Напишіть про мене книжку!», оголошеного видавництвом «Фонтан казок» влітку 2015 року, з метою стимулювання українських письменників до написання книжок, у яких ключовим є образ дитини. 

    Також  повість «Вітер з-під сонця» отримала спеціальну відзнаку журі Корнійчуковської премії  «за тонке психологічне змалювання підліткового характеру».
Щиро вдячні Книжковому клубу «Бібліофонтан»
і Оксані Лущевській за чудовий подарунок!

     Тепер підлітки-читачі нашої бібліотеки мають змогу насолодитись зворушливою історією про перше кохання, про біль втрати рідної людини, про становлення особистості. А той, хто вже встиг закохатись, в героях повісті зможе впізнати і себе.
 
 
   Запрошуємо бажаючих до міської бібліотеки для дітей прочитати цікаву книгу Оксани Лущевської «Вітер з-під сонця».



                                                                                               Юлія Подобєдова,
завідуюча бібліотекою для дітей.

3 коментарі:

  1. Скажіть, а як можна прочитати цю книгу дорослому?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Книгу можна прочитати, записавшись до бібліотеки для дітей. Але давайте спочатку дамо можливість дітям прочитати книжкову новинку, адже книжок лише п'ять. Приблизно через місяць, ми будемо раді зустрічі з Вами у нашій бібліотеці.

      Видалити
  2. Доброго дня! Якщо би Ви хотіли провести захід для дітей щодо книжки, то я радо! Можемо зробити по скайпу (вже маю великий досвід). Напишіть мені на імейл roksi82@yahoo.com. Сердечно, Оксана Лущевська.

    ВідповістиВидалити