вівторок, 9 червня 2015 р.

Ювілей святкує книга

 
    Влітку у нас є чудова нагода перечитати улюблені твори, відкрити для себе новий літературний шедевр із золотого фонду світової класики і, звичайно, приділити особливу увагу книгам – ювілярам року.
 
   Ці книги – заповіт одного покоління іншому.

   У кожної з них свій характер, своя доля, свій шлях до читача, але вони, як і раніше, залишаються цікавими та улюбленими, і будуть залишатись такими на протязі ще багатьох років.

   5 червня о 17.00 марганчани та гості нашого міста були запрошені на святкову програму до скверу ім. Т.Шевченка, яка проходила в рамках обласної акції «Гарний настрій - запорука миру». У програмі приймали участь міська бібліотека для дітей та дитяча музична школа.

     Саме під час цього заходу бібліотекарі Л.П.Середіна та І.М.Малікова провели бібліографічний огляд книг - ювілярів 2015 року                            «Ювілей святкує книга».




Цікавою для присутніх на святі стала книжкова виставка

«Книги на всі часи».

 


 
     Активні читачі міської бібліотеки для дітей декламували вірші легендарних авторів.
    Майбутній першокласник Владік Середін та учень 4-го класу ЗОШ№2 Михайло Ковальов чудово читали вірш «У лукомор’я» О.С.Пушкіна.
 
 
 
 
 
    Литвиненко Каріна  (учениця 2А класу ЗОШ №2) розповіла вірш Тараса Шевченка «Тече вода з-під явора…».
 
 
На музичних сторінках звучали пісні : 
·       Барбарики  «У друзей нет выходных»
 
 
·       «Это лето поёт!»
 
 
    Наприкінці заходу, ведучі подякували за увагу, побажали веселого настрою та запросили юних марганчан влітку до міської  бібліотеки для дітей.
 
 
 

 
 
 
 

Юлія Подобєдова,
завідуюча бібліотекою для дітей


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар