пʼятницю, 20 лютого 2015 р.

День Героїв Небесної Сотні
 
20 лютого Указом Президента України установлений
День Героїв Небесної Сотні.

     Це зроблено на підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час  Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року).


      Один рік для історії людства – це дуже мало. Один рік, від 18 лютого 2014 по 18 лютого 2015, для історії України – це дуже багато! Багато подій, емоцій, прозрінь…

    Сьогодні ми не будемо рахувати, як багато ще не зроблено, як заборгували ми тим, чия кров пролилася на вулицях Києва, чиї імена склали Небесну Сотню…

    Нині ми просто пригадаємо їх та помолимося за них. І вкотре подякуємо їм за те, що ціною власного життя вони подали нам приклад колосальної сили духу, що живе в сучасних українцях так само, як жила в легендарні козацькі часи. Цей дух і ця сила безсмертні! Вони зобов’язують нас до дії, до праці, до захисту Вітчизни. Заради пам’яті Небесної Сотні! Заради України! Заради своїх дітей!

Вічна пам’ять та слава героям!

 
 

                                                           
                                                                 Юлія Подобєдова,
                                                                                        завідуюча бібліотекою для дітей                                                             

2 коментарі:

  1. Шановні колеги! Дякую за наданий матеріал Пропоную доповнити відеоматеріалом "Зима що нас змінила".Ваш читач Людмила.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за публікацію! Використали при підготовці години спілкування в групі.Дай Вам Боже здоровя!

    ВідповістиВидалити